Apsveicam viesnīcas restorāna "Etage" šefpavāru M. Voitecki ar lielisku uzstāšanos!

Apsveicam viesnīcas restorāna

Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saieta trešā - noslēdzošā kārta, 27.oktobrī norisinājās restorānā "Ostas skati". Pasākuma laikā bija iespējams vērot aizraujošu pavārmākslas meistarības izrādi labāko Latvijas restorānu šefpavāru izpildījumā. Brieža aknu pastēte ar alū sautētiem pērļu sīpoliņiem, meža ogām, riekstiem, viršu medus - vinegreta mērci un egļu skuju eļļu.

Restorāna "Etage" šefpavārs Mareks Voiteckis ir saņēmis visvairāk simpātiju, piedāvājot ēdienu savā izpildījumā Latvijas labāko šefpavāru konkursā.

Vairāk informācijas par pasākumu var atrast šeit , un vairāk, par pašu recepti var iepazīties šeit